Jenna-Maaria Kuronen

Kaiken takana on 25–vuotias joensuulainen audiovisuaalisen viestinnän ammattilainen. Valokuvaus on ollut minulle pitkään suuri intohimo ja se onkin ollut mukana arjessa useita vuosia. Kaikki alkoi vahvasta kipinästä ja pienin askelin harrastuksesta alkoi muodostumaan ammatti, jonka jokainen päivä saa minut yhä enemmän ja enemmän rakastamaan työtäni.

Seuraa blogiani Facebookissa

11.12.18

Jenna-Maaria Photography

Heti marraskuussa tuli polkaistua myös studiokuvaukset käyntiin ja ensimmäiset viralliset kuvaukset menivät vaihtelun vuoksi hiukan synkemmissä merkeissä asiakkaan toiveiden mukaan 😊 ... See MoreSee Less

View on Facebook

09.12.18

Jenna-Maaria Photography

Pientä värikästä muistelua syksyltä, kun ihana Susanna kävi taas miun kameran edessä pyörähtämässä omaa kampanjaansa varten! Ei kai tästä pirteästä takaumasta voi olla haittaa pimeän ja lumen keskellä 😊 ... See MoreSee Less

View on Facebook


Katso lisää

Usein kysyttyä

Kuinka pitkä toimitusaika kuvilla on?

Pääsääntöisesti pyrin lähettämään kuvat kahden viikon sisällä kuvauksista, mutta sesonkiaikoina tämä voi viedä hieman pidempään.

 Kuinka paljon kuvia saa?

Tämä riippuu todella paljon kuvauksista, mutta yleensä en rajaa lähetettäviä kuvia tiettyyn kappalemäärään. Haluan tarjota asiakkaalle monipuolisesti erilaisia, onnistuneita otoksia, jolloin myös asiakkaalla itsellään on mahdollisuus valita juuri ne omat lempikuvat ilman, että tarvitsee tyytyä vain pariin kuvaan.

Minkä laatuisia kuvat ovat?

Lähetän kuvista kaksi eri versiota. Toiset ovat täysilaatuisia joista niistä asiakas voi halutessaan teettää esimerkiksi kuvia ja tauluja. Toiset ovat pienempiä, nettilaatuisia kuvia vesileimallani varustettuna, joita voi vapaasti lisätä vaikkapa Facebookiin tai Instagramiin.

Miten kuvat toimitetaan?

Lataan kuvat Kuvat.fi-palveluun salasanasuojatun kansion taakse, jonne asiakas pääsee lähettämäni linkin avulla. Kuvien lataaminen palvelusta sujuu helposti.

Voiko kuvia teetättää?

Täysilaatuisista kuvista saa teetättää omaan käyttöön niin paljon kuvatuotteita kuin haluaa, mutta kuvia ei saa käyttää itse tai luovuttaa kolmansille osapuolille markkina- tai myyntitarkoituksessa. Kuvaajalle jää täydet käyttöoikeudet kuviin eli hän saa halutessaan käyttää kuvia omassa portfoliossaan, näyttelyissä ja mainonnassa, mutta asiakas saa myös pyytää, ettei kuvia julkaista.

Saako kuvia julkaista netissä?

Nettilaatuisia kuvia saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, kunhan vesileima näkyy tai kuvaajan nimi on mainittu kuvan yhteydessä. Kuvia ei myöskään saa muokata millään tavoin itse. Kuvaajalle jää kuitenkin täydet käyttöoikeudet kuviin, eli hän saa halutessaan käyttää kuvia omassa portfoliossaan, näyttelyissä ja mainonnassa. Asiakas saa myös pyytää, ettei kuvia julkaista kuvaajan toimesta.

Julkaistaanko asiakkaasta otettuja kuvia kuvaajan kotisivuilla?

Yleensä lisään 1-2 kuvaa kuvauksista omille kotisivuilleni ja mahdollisesti Facebook-sivuilleni. Jos asiakas ei kuitenkaan halua kuviaan julkaistavan, voidaan myös näin ilman muuta sopia.

Kuinka laskutus hoituu?

Lähetän laskun asiakkaalle sähköpostiin samaan aikaan, kun toimitan valmiit kuvat. Laskulla on maksuaikaa kaksi viikkoa.