Jenna-Maaria Kuronen

Kaiken takana on 25–vuotias joensuulainen audiovisuaalisen viestinnän ammattilainen. Valokuvaus on ollut minulle pitkään suuri intohimo ja se onkin ollut mukana arjessa useita vuosia. Kaikki alkoi vahvasta kipinästä ja pienin askelin harrastuksesta alkoi muodostumaan ammatti, jonka jokainen päivä saa minut yhä enemmän ja enemmän rakastamaan työtäni.

Seuraa blogiani Facebookissa

Nyt on kyllä niin hienoa kerrottavaa, ettei meinaa itsekään tätä kaikkea vielä todeksi uskoa!

Aivan alkuun haluan kiittää Jyri Keronen Photographya ja Valokuvaaja Marko Sahlmania tästä vajaan puolen vuoden kimppastudiomahdollisuudesta. Se antoi ponnahduslaudan sille, että nyt miulla on ihan OMA STUDIO! 😍

Näitä uusia Lylykoskentiellä sijaitsevia tiloja on nyt parin viikon ajan valmisteltu ja vielä on pientä hienosäätöä tiedossa. Kuvia tiloista lupaan jakaa myöhemmin, kunhan kaikki on valmista! Kuvausvalmius kuitenkin jo on eli mikäli kuvaustarvetta tulee, ilman muuta viestiä vain tulemaan 😊 Ja luvassahan on vaikka mitä kaikkea jännää, kannattaa siis pysyä kuulolla!

Kuvassa ihana Maisa ystävänpäiväkuvauksista 😍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Pian alkaa kesäaika, mutta kunnon kesäfiilistä saanee vielä hetken odottaa. Kesälaitumille laukkailua ja mahdollisia valmistujaisia odotellessa voidaankin ottaa pieni kurkistus vielä viime loppuvuoteen, jolloin miulle tuli kameran eteen juuri ylioppilaaksi valmistunut Moona 🌹

Oli aivan huikeaa saada näin iloinen ja heittäytyväinen henkilö kuvattavaksi, ja perinteisempien kuvien rinnalle syntyi myös valokuvia, joissa oli pilkettä silmäkulmassa 😍
... See MoreSee Less

View on Facebook


Katso lisää

Usein kysyttyä

Kuinka pitkä toimitusaika kuvilla on?

Pääsääntöisesti pyrin lähettämään kuvat kahden viikon sisällä kuvauksista, mutta sesonkiaikoina tämä voi viedä hieman pidempään.

 Kuinka paljon kuvia saa?

Tämä riippuu todella paljon kuvauksista, mutta yleensä en rajaa lähetettäviä kuvia tiettyyn kappalemäärään. Haluan tarjota asiakkaalle monipuolisesti erilaisia, onnistuneita otoksia, jolloin myös asiakkaalla itsellään on mahdollisuus valita juuri ne omat lempikuvat ilman, että tarvitsee tyytyä vain pariin kuvaan.

Minkä laatuisia kuvat ovat?

Lähetän kuvista kaksi eri versiota. Toiset ovat täysilaatuisia joista niistä asiakas voi halutessaan teettää esimerkiksi kuvia ja tauluja. Toiset ovat pienempiä, nettilaatuisia kuvia vesileimallani varustettuna, joita voi vapaasti lisätä vaikkapa Facebookiin tai Instagramiin.

Miten kuvat toimitetaan?

Lataan kuvat Kuvat.fi-palveluun salasanasuojatun kansion taakse, jonne asiakas pääsee lähettämäni linkin avulla. Kuvien lataaminen palvelusta sujuu helposti.

Voiko kuvia teetättää?

Täysilaatuisista kuvista saa teetättää omaan käyttöön niin paljon kuvatuotteita kuin haluaa, mutta kuvia ei saa käyttää itse tai luovuttaa kolmansille osapuolille markkina- tai myyntitarkoituksessa. Kuvaajalle jää täydet käyttöoikeudet kuviin eli hän saa halutessaan käyttää kuvia omassa portfoliossaan, näyttelyissä ja mainonnassa, mutta asiakas saa myös pyytää, ettei kuvia julkaista.

Saako kuvia julkaista netissä?

Nettilaatuisia kuvia saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, kunhan vesileima näkyy tai kuvaajan nimi on mainittu kuvan yhteydessä. Kuvia ei myöskään saa muokata millään tavoin itse. Kuvaajalle jää kuitenkin täydet käyttöoikeudet kuviin, eli hän saa halutessaan käyttää kuvia omassa portfoliossaan, näyttelyissä ja mainonnassa. Asiakas saa myös pyytää, ettei kuvia julkaista kuvaajan toimesta.

Julkaistaanko asiakkaasta otettuja kuvia kuvaajan kotisivuilla?

Yleensä lisään 1-2 kuvaa kuvauksista omille kotisivuilleni ja mahdollisesti Facebook-sivuilleni. Jos asiakas ei kuitenkaan halua kuviaan julkaistavan, voidaan myös näin ilman muuta sopia.

Kuinka laskutus hoituu?

Lähetän laskun asiakkaalle sähköpostiin samaan aikaan, kun toimitan valmiit kuvat. Laskulla on maksuaikaa kaksi viikkoa.