Jenna-Maaria Kuronen

Kameran takana on joensuulainen valokuvaamisen eläinrakas ammattilainen. Valokuvaus on ollut minulle pitkään suuri intohimo ja se onkin ollut mukana arjessa useita vuosia. Kaikki alkoi vahvasta kipinästä ja pienin askelin harrastuksesta alkoi muodostumaan ammatti, jonka jokainen päivä saa minut yhä enemmän ja enemmän rakastamaan työtäni.

Seuraa blogiani Facebookissa

Jos Kontiolahden Kanavateatterin huikean hieno kesäteatteriesitys Sovituksen Valkeat on vielä näkemättä, suosittelen lämpimästi suuntaamaan auton keulan kohti Jakokoskea! Esitys on ehdottomasti tunteita herättävä ja näkemisen arvoinen, ja bonuksena kaikkien loppujen esitysten katsojien kesken arvotaan valokuvauslahjakortti tunnin valokuvaukseen, jonka sisällöstä voimme tarkemmin sopia voittajan kanssa 😊📷 Ja tämän esityksen katsoo mielellään uudestaankin, joten ei tarvitse olla ensikertalainen suunnatakseen tätä vielä kerran katsomaan! 🤩❗Kontiolahden Kanavateatterin loppuarvonta❗Kaikkien viimeisissä näytöksissä (6.-7.8.) käyvien katsojien kesken arvomme 140 euron arvoisen valokuvauslahjakortin Jenna-Maaria Photographylle, jolla voittaja saa lunastaa haluamansa tunnin valokuvauksen (henkilö- tai lemmikkikuvaus tms.) ja 5 valmista digikuvaa. Palkinnon sponsoroi pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Jenna-Maaria Photography 💕Arvonta suoritetaan viimeisen (la 7.8. klo 17:00) näytöksen alussa, yleisön läsnäollessa. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.Nyt siis viimeistään lippuja varaamaan osoitteesta bit.ly/sovituksenvalkeat ... Näytä lisääNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa
Tämä päivä alkoi kuvauksien merkeissä aikaisin aamusta ja olen niin onnellinen, kun sain kunnian olla ikuistamassa useita tänään valmistuneita 😍 Vielä tänään en ennättänyt kuvien kimppuun, mutta viimekesäinen kuva ihanasta Sarasta tuo varmasti yhtä lailla hymyn huulille!❤️ Valtavan paljon onnea kaikille tänään valmistuneille, te olette juhlanne ansainneet ❤️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa


Katso lisää Facebookissa

Usein kysyttyä

Kuinka pitkä toimitusaika kuvilla on?

Koevedosgallerian lähetän asiakkaalle viikon sisällä kuvauksista, josta voi itse valita itseään eniten miellyttävät kuvat. Mitä nopeammin valitset haluamasi kuvat, sitä nopeammin pääsen niitä jatkotyöstämään. Pääsääntöisesti pyrin lähettämään valmiit kuvat kahden viikon sisällä kuvauksista, mutta sesonkiaikoina tämä voi viedä hieman pidempään. Lähetän lopulliset käsitellyt kuvat noin viikon sisällä siitä kun lasku on maksettu.

 Kuinka paljon kuvia saa?

Hinnastossa on melkein kaikkien kuvauspakettien kohdalla ilmoitettu valmiiden kuvien määrä. Potreteissa kuvamäärä on 5 kuvaa ja asiakas saa lisäkuvia 10 euron kappalehintaan valita niin paljon kuin haluaa. Tapahtumakuvausten ja dokumentaaristen kuvausten kohdalla kuvamäärät ovat suuntaa-antavampia, koska on useamman seikan summa, paljonko kuvia lopulta kuvauksista kertyy.

Minkä laatuisia kuvat ovat?

Lähetän kaikista kuvista kaksi eri versiota. Toiset ovat täysiresoluutiosia, joista asiakas voi halutessaan teettää esimerkiksi kuvia, tauluja ja muita kuvatuotteita. Toiset ovat pienempiä, nettilaatuisia kuvia vesileimallani varustettuna, joita voi vapaasti lisätä vaikkapa Facebookiin tai Instagramiin.

Miten kuvat toimitetaan?

Kaikki kuvat toimitetaan sähköisesti digitaalisessa muodossa ja valokuvat ovat ladattavissa suojatun kuvagalleriani kautta. Kuvien lataaminen palvelusta sujuu helposti ja säilytän kansioita palvelimella useamman kuukauden, joten kuvien latausta ei tarvitse tehdä hätäisesti.

Voiko kuvia teetättää?

Täysilaatuisista kuvista saa teetättää omaan käyttöön niin paljon kuvatuotteita kuin haluaa, mutta kuvia ei saa käyttää tai luovuttaa kolmansille osapuolille markkina- tai myyntitarkoituksessa.

Saako kuvia julkaista netissä?

Nettilaatuisia kuvia saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, kunhan vesileima näkyy ja kuvaajan nimi on mainittu kuvan yhteydessä. Kuvia ei myöskään saa muokata millään tavoin itse, esimerkiksi rajata, kääntää mustavalkoiseksi tai lisätä kuvafilttereitä.

Julkaistaanko asiakkaasta otettuja kuvia kuvaajan kotisivuilla?

Yleensä lisään muutamia kuvia kuvauksista omien kotisivujeni portfolioon sekä yrityksen Facebook- ja Instagram-sivuille. Kuvaajalle jää täydet käyttöoikeudet kuviin eli hän saa halutessaan käyttää kuvia omassa portfoliossaan, näyttelyissä ja mainonnassa, mutta asiakas saa myös pyytää, ettei kuvia julkaista. Tästä on kuitenkin sovittava etukäteen jo ennen kuvauksia.

Kuinka maksaminen hoituu?

Kaikki maksaminen hoituu laskulla ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu. Lähetän laskun asiakkaalle siinä vaiheessa, kun asiakas on tehnyt valinnat koevedosgalleriasta. Toimitan laskut sähköpostitse, mutta asiakkaan toiveesta laskun lähetys onnistuu myös paperisena, jolloin hintaan lisätään laskutuslisä 3€. Laskulla on 14 päivän maksuaika, mutta maksaessaan laskun jo aiemmin, voi asiakas saada valmiit kuvat jo aiemmin, mikäli valokuvat ovat jo valmiita tuolla hetkellä.