Jenna-Maaria Kuronen

Kaiken takana on 26–vuotias joensuulainen valokuvaamisen ammattilainen. Valokuvaus on ollut minulle pitkään suuri intohimo ja se onkin ollut mukana arjessa useita vuosia. Kaikki alkoi vahvasta kipinästä ja pienin askelin harrastuksesta alkoi muodostumaan ammatti, jonka jokainen päivä saa minut yhä enemmän ja enemmän rakastamaan työtäni.

Seuraa blogiani Facebookissa

Sitä ei ehkä täältä somekanavien puolelta ole huomannut, mutta minä olen kaiken tämän ajan ahertanut kaikessa hiljaisuudessa. Vaikka tämä poikkeustilanne onkin tuonut oman ripauksensa tähän kevääseen ja alkavaan kesään, on kameran suljin laulanut niissä puitteissa, joissa rajoitukset ovat vain sallineet 📸

Kuten alkuvuodesta lupailinkin, paljon muutoksia on tiedossa parempaan suuntaan ja yksi isoimmista on se, että muutin studioni kimpsuineni ja kampsuineni uuteen osoitteeseen viime kuussa! 😍 Näissä paljon isommissa tiloissa kelpaa touhuta ja toteuttaa teidän kanssa erilaisia kuvauksia. Useampikin teistä on ennättänyt jo vierailemaan näissä uusissa tiloissa eli studiokuvaukset onnistuvat täysin normaalisti. Tilat ovat kuitenkin vielä remontin alla, joten hiukan keskeneräistä ulkonäköä ei kannata säikähtää paikalle tullessa 😊 Kuvassa poseeraava ihana Siiri ei ainakaan onneksi keskeneräisyyttä hätkähtänyt 🥰

Lämpimät kesäpäivät tekevät tuloaan ja tuskin maltan odottaa, että pääsen toteuttamaan teidän kanssanne myös valokuvia kesäisessä luonnossa 💕
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Tämä alkuvuosi on tuonut jo nyt tullessaan aivan huikeita kuvauksia ja sellaisia on vielä valtava määrä tulossa, kiitos teidän ihanien asiakkaiden 🥰 Ja tälle vuodelle on tiedossa paljon muutakin kaikkea uutta ja jännää, joista olen ihan innoissani ja jotka paljastan teille kaikki ajallaan! Ja parasta tässä on se, että kerron teille heti yhden aivan huikean jutun, josta olen itse unelmoinut vuosia ja jonka saan vihdoinkin toteuttaa! 😍

Lemmikkikuvaus on ollut aina ehdottomasti minulle niitä rakkaimpia ja siihen tahdonkin lähteä painottamaan myös entistäkin enemmän – muita kuvauksia kuitenkaan unohtamatta! Sitä tunnetta on vaikea kuvailla, mikä syntyy saadessaan yhdistää rakkaan lemmikin ja kauniin miljöön samaan kuvaan 🥰 Tai kun lemmikkiasiakas astelee kuvattavaksi studioympäristöön ja kameraan ikuistuu ne ylväimmät poseeraukset tai vaikka sitten ne höpsähtäneimmät ilmeet ❤️ Mutta entäs, jos olisi mahdollisuus saada näiden lisäksi lemmikistään täysin normaalista poikkeavan valokuvan, aivan eri vinkkelistä otettuna?

Saanko esitellä – Leijuva lemmikki -valokuvaus! 😍
Tällaisia kuvausmahdollisuuksia ei kovin montaa maailmassa ole, mutta tästä keväästä alkaen tarjoan mahdollisuuden saada lemmikeistä vastaavanlaisia kuvia täällä koti-Joensuussa 😊 Olen rakentanut tätä varten studiolleni kuvauspisteen, jossa kaikki lemmikit on turvallista kuvata.

Toivottavasti tekin olette yhtä innoissanne tästä, sillä minä en malta odottaa, että pääsen ikuistamaan teidän mainioita tassuystäviänne! 😍
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·JaaKatso lisää Facebookissa

Usein kysyttyä

Kuinka pitkä toimitusaika kuvilla on?

Koevedosgallerian lähetän asiakkaalle viikon sisällä kuvauksista, josta voi itse valita itseään eniten miellyttävät kuvat. Mitä nopeammin valitset haluamasi kuvat, sitä nopeammin pääsen niitä jatkotyöstämään. Pääsääntöisesti pyrin lähettämään valmiit kuvat kahden viikon sisällä kuvauksista, mutta sesonkiaikoina tämä voi viedä hieman pidempään. Lopullisia kuvia en lähetä myöskään ennen kuin lasku on maksettu.

 Kuinka paljon kuvia saa?

Hinnastossa on melkein kaikkien kuvauspakettien kohdalla ilmoitettu valmiiden kuvien määrä. Potreteissa yleisin kuvamäärä on 15 kuvaa ja asiakas saa lisäkuvia 10 euron kappalehintaan valita niin paljon kuin haluaa. Tapahtumakuvausten ja dokumentaaristen kuvausten kohdalla kuvamäärät ovat suuntaa-antavampia, koska on useamman seikan summa, paljonko kuvia lopulta kuvauksista kertyy.

Minkä laatuisia kuvat ovat?

Lähetän kaikista kuvista kaksi eri versiota. Toiset ovat täysiresoluutiosia, joista asiakas voi halutessaan teettää esimerkiksi kuvia, tauluja ja muita kuvatuotteita. Toiset ovat pienempiä, nettilaatuisia kuvia vesileimallani varustettuna, joita voi vapaasti lisätä vaikkapa Facebookiin tai Instagramiin.

Miten kuvat toimitetaan?

Kaikki kuvat toimitetaan sähköisesti digitaalisessa muodossa ja valokuvat ovat ladattavissa suojatun kuvagalleriani kautta. Kuvien lataaminen palvelusta sujuu helposti ja säilytän kansioita palvelimella useamman kuukauden, joten kuvien latausta ei tarvitse tehdä hätäisesti.

Voiko kuvia teetättää?

Täysilaatuisista kuvista saa teetättää omaan käyttöön niin paljon kuvatuotteita kuin haluaa, mutta kuvia ei saa käyttää tai luovuttaa kolmansille osapuolille markkina- tai myyntitarkoituksessa.

Saako kuvia julkaista netissä?

Nettilaatuisia kuvia saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, kunhan vesileima näkyy ja kuvaajan nimi on mainittu kuvan yhteydessä. Kuvia ei myöskään saa muokata millään tavoin itse, esimerkiksi rajata, kääntää mustavalkoiseksi tai lisätä kuvafilttereitä.

Julkaistaanko asiakkaasta otettuja kuvia kuvaajan kotisivuilla?

Yleensä lisään muutamia kuvia kuvauksista omien kotisivujeni portfolioon sekä yrityksen Facebook- ja Instagram-sivuille. Kuvaajalle jää täydet käyttöoikeudet kuviin eli hän saa halutessaan käyttää kuvia omassa portfoliossaan, näyttelyissä ja mainonnassa, mutta asiakas saa myös pyytää, ettei kuvia julkaista. Tästä on kuitenkin sovittava etukäteen jo ennen kuvauksia.

Kuinka maksaminen hoituu?

Kaikki maksaminen hoituu laskulla ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu. Lähetän laskun asiakkaalle siinä vaiheessa, kun asiakas on tehnyt valinnat koevedosgalleriasta. Toimitan laskut sähköpostitse, mutta asiakkaan toiveesta laskun lähetys onnistuu myös paperisena, jolloin hintaan lisätään laskutuslisä 3€. Laskulla on 14 päivän maksuaika, mutta maksaessaan laskun jo aiemmin, voi asiakas saada valmiit kuvat jo aiemmin, mikäli valokuvat ovat jo valmiita tuolla hetkellä.